SAnda camping

 & 

Hytteutleie

                  Kontakt oss!

​

Adresse: Seljordvegen 915, 3803 Bø
Telefon: +47 35 95 47 10
E-post: post@sandacamping.no

  • Black Facebook Icon

Følg oss på facebook!

Utviklet av Hæshtag AS

Aktiviteter i Bø

Når du er i Bø er det mange ting dere kan gjøre. Det er kort vei til
flotte merkede turløyper i både fjell og skog. Alt fra lette til
krevende turer.
Spør oss om tips eller kjøp kart over turløyper på
turistkontoret her i Bø.


Andre ting som kan besøkes i nærområdet:

Norsjø golfpark
Dyrskund
Bø Sommerland

I 27 år har Telemarkfestivalen vært en arena for mangfoldig og livskraftig folkemusikk fra hele verden. Vi er stolte av å kunne by på en festival litt utenom det vanlige – en festival som gir deg unike konsertopplevelser i idylliske omgivelser. Telemarkfestivalen er en arena for all folkemusikk; den folkelige, den tradisjonelle og den nyskapende.

Telemark festivalen 

Dyrsku'n eller Seljordutstillinga Dyrsku'n er ei årlig landbruksmesse som arrangeres over tre dager den andre hele helga i september på Dyrskuplassen i Seljord i Telemark.

Dyrsku'n er Norges største handels- og landbruksmesse, som årlig blir arrangert på Dyrskuplassen i Seljord. Med over 90.000 besøkende og 740 utstillere.

Bø Sommarland har noen av Europas største og mest spektakulære vannaktiviteter.

Norsjø Golfpark er en praktfull skogs-/parkbane som ligger idyllisk til ved Norsjø på Ulefoss. Sentrert midt i Telemark er aktiviteter som Bø Sommarland og Telemarkskanalen like i nærheten.

Gaustatoppen
​
​

Gaustatoppen eller Gausta er et fjell ovenfor Rjukan i Tinn kommune og delvis i Tuddal i Hjartdal kommune i Telemark. Det har en høyde på 1 883 meter over havet og er fylkets høyeste fjell. Det er ca. 1 600 meter fra dalbunnen og opp til toppen

Bø museum 
Evju bygdetun
Gullbring kulturanlegg
Lifjell skianlegg
Høyt & Lavt klatrepark 

Lokalhistorisk museum der du blant annet kan se en komplett landhandel fra 1898. Diverse utstillinger, verksteder, folkedrakter og trearbeider.

En nasjonalromantisk perle. Opplevelsesgård i Telemarkstradisjon, med sanselige opplevelser, levende dyr, ekte matkultur og folkekunst.

 Kinodriften leies av Bø kino. Det er en stor konsert- og teatersal i amfi som har 396 plasser.

En klatrepark består av ulike typer løyper i trærne, med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

 På Lifjell finner du 80km langrennsløyper - alt fra lettere løyper i lavereliggende områder til mer utfordrende løyper i høyfjellsterreng. Alpinanlegget gir utfordringer til alle - fra nybegynnere til de mer drevne.